Aamutie 2 C 5 02210 ESPOO 

Soita meille! 040 180 1966

Rakennusliike hoitaa niin pienet kuin isotkin remontit!

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

RAR-Saneeraus Oy
Länsiportti 1 B 8
02210 ESPOO

Y-tunnus: 54468-6
Puh: 040180 1966

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

RAR-Saneeraus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Pyydä tarjous!

Kun tarvitset remontointiin ja saneeraukseen erikoistuneen rakennusliikkeen apua pääkaupunkiseudulla, ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua – tai pyydä vaikka suoraan tarjous!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Palveleva rakennusliike Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Espoosta käsin toimiva rakennusliike RAR-Saneeraus Oy on palvellut asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla erilaisten rakennussaneeraus- ja remonttitöiden merkeissä jo vuodesta 1989. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisistä kotitalouksista kuin yrityksistä ja taloyhtiöistäkin, vakuutus- ja kiinteistöhuoltoyhtiöitä unohtamatta.

Tarjoamme vankkaa rakennusalan osaamista

RAR-Saneerauksen toiminnasta vastaavalla Tomi Sjögrenillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus korjausrakentamisesta niin työntekijän ja työnjohtajan kuin työpäällikönkin rooleissa. Myös henkilöstömme koostuu vankalla osaamisella ja tietotaidolla varustetuista rakennusalan ammattilaisista. Käytössämme on myös laaja kontakti- ja yhteistyöverkosto muun muassa ikkuna- ja ovitoimittajiin sekä putki- ja sähköliikkeisiin – kauttamme järjestyvät siis kaikkiin työvaiheisiin tarvittavat tekijät.

Hoidamme mielellämme aivan kaikenkokoiset urakat

Otamme vastaan sekä pienempiä (1-8h kestäviä) että isompia huoneisto- ja liiketilaremontteja (kestoltaan useampia viikkoja) – emme siis karsasta pienempiäkään töitä, jonka ansiosta minimiveloituksemme onkin vain yhden tunnin ajalta. Voit kääntyä puoleemme aivan kaikenlaisissa asioissa, olipa kyseessä sitten keittiön kaapinoven korjaus tai läpikotainen huoneistoremontti.

Palveluitamme:

  • Huoneistoremontit (keittiöt, kylpyhuoneet, saunat yms.)
  • Liiketilaremontit
  • Korjausrakentaminen ja kaikki saneeraustyöt LVIS-töineen
  • Laatoitus-, maalaus- ja tapetointityöt
  • Massalattiat
  • Kosteusvauriokorjaukset
  • Kirvesmies- ja timpurintyöt
  • Kalusteiden asennukset
  • Laminaatti- ja parkettiasennukset
  • Säilytysjärjestelmien sekä liukuovien asennus
  • Ikkunoiden ja ovien uusimiset ja korjaukset

Luotettavuus ja asiakaslähtöisyys ovat kaiken A ja O

Haluamme olla se rakennusliike, jonka palveluita asiakkaat käyttävät mielellään uudestaankin. Tämä tarkoittaa läpinäkyvyyttä, luotettavuutta ja asiakaslähtöisyyttä – pidämme kiinni sovituista asioista, kuten aikatauluista ja budjetista. Lisäksi asiakas saa meiltä aina ensikäden raportointia kuvien kera siitä, missä mennään ja miten urakka sujuu. Emme piilottele tai pimitä tietoa, vaan kerromme aina välittömästi mahdollisista ongelmakohdista ja mahdollisista lisäkustannuksista. Yrityksemme kuuluu myös Tilaajavastuu- ja Luotettava Kumppani -palveluihin, lisäksi olemme Suomen Yrittäjät -jäsenyritys.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennystä remonttien yhteydessä!